top of page

Individuel Terapi

Samtaler med dig i fokus

Det kan føles flovt og frustrerende, når vi som forældre gør alt det bedste vi kan, men fortsat ikke oplever at kunne ’nå’ vores barn.

Gennem samtaler kan du komme til at stå

lettere og mere sikkert på dine ben som forælder.

Det er Nanja Liv Sindballe, der er ved roret i samtalerne.

Forstå og styrk dit forælderskab

Nogle udfordringer med vores barn bliver vi nødt til selv at tage ansvar for og arbejde med. Også selvom det føles som om, det er vores barn eller partner der er årsagen til, at vi har det svært.

Det kan fx være noget i vores eget tilknytningsmønster, der bliver 'trigget' i samspillet. Og som gør, at vi bliver ekstra vrede, trækker os eller mister orienteringssansen.

Som forældre har vi ansvaret for at gå forrest og skabe ændringerne, det har vores børn ikke forudsætninger for. Til gengæld vækker det stor tilfredshed, når du finder dit 'greb' og måde at skabe samhørighed på. 

Måske genkender du, som forælder, nogle af disse udfordringer?

Jeg kæmper for at skabe den nære kontakt og tillid til mit barn.

Og det lykkedes bare ikke rigtigt.

Jeg er træt af, at bekymringer og angst omkring mit barn tager så meget af min tid og energi. Føler mig ofte ikke god nok som forælder.

Jeg ved godt ,at jeg har svært ved at styre mine følelser (ex. vrede, jalousi, ked af det) – Og jeg er ked af det går ud over mit barn.

Min egen opvækst påvirker mig negativt i min opdragelse af mit barn, og jeg ved ikke, hvad jeg skal stille op.

Samtaler der matcher dit behov 

Du ved, hvad der er udfordrende for dig og dit familieliv. Vi formulerer dit ønske for samtalen. Jeg møder dig med respekt, empati, humor og faglig tyngde, og med afsæt i den Emotionsfokuseret terapi (EFT) støtter jeg dig hele den vej vi går sammen Jeg tager udgangspunkt i, at du selv indeholder de ressourcer du har brug for at komme derhen, hvor du ønsker. 

Min erfaring er, at det meget ofte er befriende at få et rum til at sætte ord på det der længe har føltes svært og skamfuldt. Jeg støtter dig i at undersøge og arbejde med dét, der står i vejen for dig for, at du i højere grad kan være den forældre du gerne vil være, og opleve at få den relation til dit barn/dine børn du ønsker.

Du får mulighed for at lære at bruge dine følelser som et kompas, som hvis du lytter til disse og handler herpå, kan du i højere grad få opfyldt dine vigtige behov hos dig selv og i din familie. 

Varighed

De fleste forløb strækker sig overtil 8 gange á 1 times varighed, afhængig af din og jeres situation. Stort set alle forældre oplever positive forandringer i dette tidsrum. Skulle det ske, at vi finder ud af, at der er brug for anden type sparring, så henviser vi internt i Bedre Familieliv eller til andre dygtige fagfolk vi samarbejder med. 

Dine mulige gevinster

KÆRLIG SELV-OMSORG

Du bliver bedre til at passe på dig selv og nyde at gøre noget godt for dig selv. 

DINE GRÆNSER - DIT KOMPAS

Du bliver bedre til at mærke dig selv og til at kommunikere dine behov og ønsker. 

​ØGET SELVINDSIGT 

Du bliver mere bevidst om dine tanke- og handlemønstre, som partner, forælder og dig!

 ØGET SELV-ACCEPT

Du bliver bedre til at acceptere og hvile i hvem du er, med den familie-bagage du har.

NÆRVÆR

Du bliver bedre til at være i og give nær kontakt og omsorg.

Skræddersyet forløb

Hos Bedre Familieliv tilpasser vi altid forløbet til din situation.

Du har mulighed for at få både familievejledning, og individuel- eller parterapi.

 

Kontakt os i Bedre Familieliv, og få en gratis uforpligtende telefonsamtale.

bottom of page