top of page

Referencer

Familievejledning: Mor til Oscar 3 år

"Efter vejledning med Ulla har vi fået værktøjer til bedre at kommunikere med vores 3 årige søn, som før ville skabe konflikter. Vi føler helt klart at hverdagen fungerer meget bedre og vi har fået mere overskud."

Individuel terapi: Mor til Kaj på 3 år

“Mit forløb har ændret min måde at gå til mig selv og mine udfordringer på. Udover at have fået psykologiske værktøjer, har Nanja lært mig at tilegne mig en indstilling til mig selv, som er langt mere rummelig, kærlig og anvendelig i svære situationer. Jeg er Nanja dybt taknemmelig for den indsigt hun har givet mig om mit indre væsen.”

Familievejledning: Mor til adoptivsøn på 7 år og datter på 5 år.

“I en situation med krise i vores familie oplevede vi, at det var svært at få akut hjælp. Vi blev anbefalet at tale med Ulla Lidsmoes. Vi ringede, og dagen efter kom hun hjem til os. I samtalen med os, udviste Ulla stor ro og indlevelse. Hun var fænomenal til at få børnene i tale og udviste et enormt overblik i situationen.”

Individuel terapi: Kvinde, 30 år.

“Gennem en svær tid har Nanja været en konstant støtte med sin nærværende person og sit oprigtige engagement. Nanja har haft en formidabel evne til på én gang at respektere mine grænser samt hjælpe mig til at åbne op for de følelser, som har skabt rum for selvudvikling. Nanja har troet på mig, når jeg selv har tvivlet, og jeg har med hendes hjælp fundet modet til at være den, jeg er, og være stolt af mig selv.”

Familievejledning: Mor til Frey på 5 år.

“Jeg vil bare sige dig tak. Fordi du tog dig tid til at hjælpe os og berolige mig, og fordi du spottede at forklaringen på hans adfærd kunne være hans begavelse. Nu udviser han ingen tvangshandlinger eller angst mere.”

Parterapi og familievejledning: Par til mistet barn i uge 34.

“Samtalerne har givet mig og min kone mulighed for at have et rum, hvor vores sorg er blevet udtrykt, hørt og delt. Med andre ord, det svære indhold fik en fysisk placering hos Nanja, hvilket var så forløsende kropsligt som verbalt. Vi har oplevet os meget forstået, rummet, støttet og hjulpet gennem hele processen. I dag står vi som et styrket par.”

bottom of page